Publisert 18.02.2019
Komunnal- og forvaltningskomiteen på Stortinget var nylig i Indre Østfold

– Ikke reduser de regionale utviklingsmidlene. De er svært viktige for at vi skal få gjort noe i Østfold og Viken. Det var fylkesvaraordfører Siv H. Jacobsens budskap til stortingets kommunal- og forvaltningskomite da de besøkte Marker og Eidsberg i forrige uke.

Publisert 14.02.2019
fv109

Reguleringsplan for fylkesvei 109 Råbekken-Rolvsøysund i Fredrikstad er nå lagt ut til offentlig ettersyn. Det arrangeres åpent informasjonsmøte 7. mars. Frist for å gi merknader er 4. april.

Publisert 14.02.2019
rullestologhund_shutterstock

Fylkesdekkende organisasjoner for funksjonshemmede og kronisk syke kan søke om tilskudd til drift. Fristen for å søke er 15. mars.

Publisert 13.02.2019
REGNSKAP: Anne Skau presenterte regnskapsresultatet for 2018 13

Det foreløpige regnskapsresultatet for 2018 viser at Østfold fylkeskommune går i pluss.

Publisert 13.02.2019
SKOLEPLANER: Fylkesutvalget diskuterte skoleinvesteringer 13

Fylkesutvalget sier ja til å inngå avtale med utvikleren som leier ut lokaler til nye Halden videregående skole. Samtidig settes alle investeringer i Østfold på vent inntil den økonomiske situasjonen blir avklart.

Publisert 12.02.2019
Eirin Skovly fra Mills og styringsgruppeleder Ole Haabeth har inngått avtale

Mills fabrikker i Fredrikstad ble den første bedriften som tegnet avtale med Bypakke Nedre Glomma i Hjem-jobb-hjem-prosjektet - et tilbud til bedrifter for å få flere arbeidsreisende til å bruke andre framkomstmidler enn bil til og fra jobb.

Publisert 12.02.2019
haldenkonferanse1

– Det viktigste er en dyktig administrasjon og modige politikere, sa rådgiver Gry Rustad Pettersen til alle de frammøtte på KS' årlige kommuneplankonferanse, som i år var lagt til Halden.

Publisert 08.02.2019
UTENNAVN_NY1-kopi-795x626

To av Østfold kulturutviklings forestillinger, «DRITT//LA MERDA» og «Uten navn» er klare for Heddadagene 11. – 18. juni 2019 i Oslo.

Publisert 09.02.2019
sophie_Elise_Isachsen

- Dersom alle bare hadde latt være å dele nakenbilder av andre hadde ingen trengt å få slike vonde opplevelser. Og husk, skylden ligger ikke på offeret, men på den som deler. Det var klar tale fra Sophie Elise Isachsen på fylkeskommunens seminar om seksuelle krenkelser på nett. Kjendisbloggeren fortalte om sine personlige erfaringer med å få spredt seksualiserte bilder av seg selv på nett.

Publisert 08.02.2019
DSC_0434

Utdanningsdirektoratet gjennomfører hvert år en undersøkelse for lærlinger og lærekandidater. To deltakere blir trukket ut som vinnere av et gavekort på 2000 kroner.