Publisert 19.06.2019
bilde av Simen og ole

De er ofte rykende uenige. Men at det blir vemodig å møte til historiens siste fylkestingsmøte i Østfold fylkeskommune er fylkesordfører Ole Haabeth og opposisjonsleder Simen Nord skjønt enige om.

Publisert 18.06.2019
Glomma (002)

Oslofjordfondet gir 27 millioner til spennende forskningsprosjekter i regionen. Fredrikstad vann, avløp og renovasjonsforetak (Frevar KF) er blant dem som får millionstøtte.

Publisert 18.06.2019
velociped

Fylkestinget i Østfold fylkeskommune har fattet en ufattelig mengde vedtak opp gjennom tidene. 20. juni fatter de sine siste.

Publisert 13.06.2019
HISTORISK: Trude Bjørlykke Hansen har tegnet seg inn i historiebøkene

Trude Bjørlykke Hansen fra Drammen gikk seirende ut av designkonkurransen, der over 500 har deltatt med spennende forslag.

Publisert 13.06.2019
Fylkeskultursjef Toril Mølmen og direktør Dag Aak Sveinar fra Punkt Ø

Momentum-konferansen "Det visuelle kunstfeltet i en reformtid" ble nesten som sluttscenen i filmklassikeren Casablanca: Begynnelsen på et vakkert vennskap.

Publisert 11.06.2019
Gassbiler_OFK

Statens vegvesen melder at Mysen trafikkstasjon kun vil være åpen to dager i uka (tirsdager og torsdager) fra og med 8.juli til og med 26.juli. Trafikkstasjonen på Hafslund i Sarpsborg holder åpent hele sommeren.

Publisert 06.06.2019
tennis igjen

Dette er noe av det viktigste som skjedde i fylkesutvalget 6. juni.

Publisert 05.06.2019
Kjøkøysund bru skal bygges ny

Samferdselskomiteen støtter anbefalingen fra Statens vegvesen og konsulentene om å velge østlig trasé når det etter hvert skal bygges ny bru over Kjøkøysundet på fv108 til Hvaler. Saken avgjøres endelig i fylkestinget senere denne måneden.

Publisert 05.06.2019
Tildeling-2

Bryter Grace Bullen fra Fredrikstad og skytter Henrik Larsen fra Mysen er blant verdens beste i sin idrett. Nå får de 100.000 kroner hver i støtte fra Østfold fylkeskommune.

Publisert 04.06.2019
tip_glemmen

Oppgradering av utstyr for utdanningstilbudet teknikk og industriell produksjon, resultatene fra vaksinering mot hjernehinnebetennelse og penger til både Fontenehuset og Frivillighetssentralen. Det er bare noen av sakene som ble behandlet i opplæringskomiteen i dag 4. juni 2019.