Publisert 06.04.2017

- Vi har lært mye om hvordan de drifter senteret og hvilke fasiliteter og treningsmuligheter de tilbyr. Vi har også sett at det kan gjøres ganske enkelt - og at slik trening er svært viktig. Så dette har stor overføringsverdi til Rygge beredskapssenter.

Publisert 07.12.2016

- Begynn i det små og vær positiv og glad, det gir mye, er den enkle oppskriften fra Spydeberg Rock festival. Onsdag mottok de Østfoldprisen for den.

Publisert 17.11.2016

Så er det avgjort. Folket har talt. Spydeberg Rock Festival får Østfoldprisen 2016. - Nå ble vi nesten stumme. Tusen takk til alle som har stemt på oss, sa Eddy Lyshaug og Kenneth Hansen, da de i dag ble overrasket med den gode nyheten av fylkesvaraordfører Siv H Jacobsen.

Publisert 25.10.2016
Juryen for Østfoldprisen har kommet frem til et finaleheat på sju kandidater, som publikum nå kan være med på å stemme frem. - Gå inn på fylkeskommunens hjemmeside og stem på din favoritt! lyder oppfordringen fra juryleder Siv Jacobsen.
Publisert 18.11.2015

- Herlig land! Er det sant?! Tenk å få en sånn beskjed på en helt vanlig onsdag, da! Nå ble jeg utrolig rørt og glad! Slik lød det snufsende gledesutbruddet fra nybakt Østfoldprisvinner Heidi Gjermundsen Broch da hun fikk den gode nyheten.

Publisert 03.12.2014

Terje Forsberg fikk i dag utdelt Østfoldprisen 2014. Han takket for prisen på vegne av alle som har blitt eller blir mobbet.

Publisert 04.12.2013

- Det er en stor ære å få prisen, sa en fornøyd og takknemlig Jon Michelet.

Publisert 05.12.2012

- Veldig morsomt å få en pris fra sine egne, sa Henning Kvitnes da han onsdag kvitterte for Østfoldprisen.

Publisert 08.12.2011

- På vegne av Tempo Moss IF og alle frivillige: Tusen takk for Østfoldprisen. Dette inspirerer, sa daglig leder Odd Rune Karlsen da han mottok prisen under fylkestinget torsdag.

Publisert 24.11.2011

Østfold fylkeskommunes hederspris - Østfoldprisen - er tildelt fotballklubben Tempo Moss IF.