elev_sommerskole

Har du ikke bestått matematikk og naturfag for yrkesfag? Da bør du melde deg på årets sommerskole. Det er gratis å delta.

Skoledrift er den store posten for Østfold fylkeskommune

Har du fått årets brev fra Oppfølgingstjenesten om hva du gjør neste skoleår?
Her kan du sende inn ditt svar.

skolestart_1000

Videregående skoler, elevorganisasjoner, elevråd og alle andre inviteres til å gi innspill på hvordan Viken fylkeskommunen skal gjennomføre inntak til videregående skoler og formidling til læreplasser. Frist 15. september 2019.

normeka_ErikSandersen

"Fagbrev på jobb" er en ordning for at voksne skal kunne ta fagbrev samtidig som de er i arbeid. Nå er det åpent for å søke. Lurer du på noe, kan du delta på informasjonsmøte om ordningen 21. mai eller 23. mai 2019.

skoleledersamling5

I underkant av 110 deltakere fra fylkeskommunens videregående skoler var samlet på Quality hotel i Fredrikstad fredag 5. april 2019.

Lærlinger illustrasjon 1

Den siste tilstandsrapporten for de videregående skolene i Østfold viser at færre slutter og flere får lærekontrakt.

elever_kirkeparken

Etter fristens utløp 1. mars har Østfold fylkeskommune mottatt over 10.600 søkere til videregående skole.

yrkesfag_IMG_6327

Ansatte som mangler godkjent lærerutdanning kan søke om utdanningsstipend, og personer som ennå ikke er ansatt i skolen kan søke om rekrutteringsstipend. Fristen er 1. mars.

DSC_0434

Utdanningsdirektoratet gjennomfører hvert år en undersøkelse for lærlinger og lærekandidater. To deltakere blir trukket ut som vinnere av et gavekort på 2000 kroner.

Syriske Botan Bakr møtte hindringer da han ville søke høyere utdanning

Syriske Botan ville videre, få høyere utdanning, men falt mellom to stoler i det norske utdanningssystemet. Et pilotprosjekt i regi av de videregående skolene i Østfold ble redningen og løsningen.